PRONAŠAO DRUGU

Zavodnik i u 79. godini života: Al Pacino u vezi s upola mlađom djevojkom

24.09.2018 u 12:33

Bionic
Reading

Atraktivnu Argentinku Lucilu Sola, 78-godišnji Al Pacino zamijenio je novom djevojkom. Riječ je o izraelskoj glumici i pjevačici s kojom se, šuška se, više i ne krije

Iako se sve do nedavno pričalo kako je u vezi s Lucilom Sola, majkom Camille Morrone, djevojke Leonarda DiCaprija, čini se da slavni Al Pacino ipak ljubi drugu damu. Šuška se kako 79-godišnja glumačka legenda ljubi izraelsku glumicu i pjevačicu Meital Dohan koja je, vjerovali ili ne, upola mlađa od njega.

  • +4
Meital Dohan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S 39-godišnjom Meital, Al Pacino je snimljen na izlasku iz jednog restorana u Los Angelesu, gdje su uživali u večeri, a nakon toga su viđeni još nekoliko puta.

'Viđaju se u tajnosti već nekoliko mjeseci i jako su sretni. Isprva su svima tajili vezu, no sada više ne žele', otkrio je izvor blizak paru.

Iako nije poznato kada i gdje se par upoznao, pretpostavlja se da je za njih bilo sudbonosno ljeto u Los Angelesu, gdje Meital živi, a Al Pacino je upravo tamo sa Leonardom DiCaprijem i Bradom Pittom snimao novi film Quentina Tarantina 'Once Upon a Time in Hollywood'.