zanosna u točkicama

Zavodljiva Severina oduševila fotografijom s plaže

05.05.2017 u 09:46

Bionic
Reading

Posljednjom fotografijom, na kojoj u crvenom retro kupaćem kostimu s točkicama pozira na pješčanoj plaži u Santa Monici, splitska je pjevačica oduševila svoje obožavatelje. U samo nekoliko sati više od 20 tisuća pratitelja na Instagramu lajkom je odobrilo njezinu fotografiju, a njezin izgled pohvalile su i poznate prijateljice, Sandra Perković, Iva Balaban, Aleksandra Dojčinović i Andrea Čermak

Splitska pjevačica Severina Kojić posljednjih dana boravi u Americi. Nakon koncerata u Chicagu i Las Vegasu, gdje je rasplesala prepunu dvoranu hotela The Cosmopolitan, pjevačica sa svojom ekipom te vjenčanom kumom Andreom Čermak uživa u istraživanju svega što se nudi, a svoje obožavatelje redovito obavještava o tome.

Baywatch 💪🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Posljednja fotografija koju je objavila oduševila je više od 20 tisuća pratitelja jer pozira u crvenom retro kupaćem kostimu s točkicama u kućici koju koriste spasioci na plaži u Santa Monici.

Uz fotografiju Severina je kratko i jasno napisala: 'Baywatch', očito aludirajući na popularnu televizijsku seriju iz 90-ih, 'Spasilačku službu', u kojoj su Pamela Anderson i Carmen Electra u crvenim kupaćim kostimima spašavale ljude.

Fotografija je, kako izgleda, iz seta snimljenog početkom veljače, kada je sa suprugom Igorom Kojićem posjetila njegovu sestru Natašu u Los Angelesu.

Enjoy Life #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)