SPEKTAKL U LAS VEGASU

Severina živi svoj američki san

02.05.2017 u 10:29

  • +4

Severina Las Vegasu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nicholas Milano

Bionic
Reading

Nakon nastupa u Chicagu, u kojem je zabavljala naše iseljenike, Severina je produžila za Las Vegas te je svojim hitovima rasplesala prepunu dvoranu hotela The Cosmopolitan, a koncert nisu propustile ni bivša manekenka Kristina Sajko te nekadašnja voditeljica Petra Nižetić, obje s trenutnom američkom adresom

Protekli vikend bio je ostvarenje sna za Severinu, najveću regionalnu zvijezdu koja je svojim spektakularnim nastupima ovog puta osvojila čak i američku publiku. Svoju prvu, ali vjerujemo ne i posljednju američku turneju započela je u Chicagu, u hotelu Hyatt Regency O'Hare, a dvodnevna je avantura završila u gradu kocke, na radost mnogobrojnih naših iseljenika u toj velikoj zemlji. 

'Hvala vam, nikada neću zaboraviti ovaj koncert', napisala je ispod videa koji je objavila na svom profilu na Instagramu, osvrnuvši se na fenomenalan koncert koji je održala u Las Vegasu, a oduševljenje nije krilo ni nešto više od 40 tisuća obožavatelja koji ju prate na društvenim mrežama.

U dvorani The Chelsea, koja je do sada ugostila neka od najvećih svjetskih pjevačkih imena, poput Lady Gage, Boba Dylana i Brune Marsa, nastupila je i naša Severina te time ostvarila još jednu od želja u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Mnogobrojna i odlično raspoložena američka, ali i hrvatska publika pjevala je sa Sevkom njezine najveće hitove do dugo u noć, a jedan od posjetitelja bio je i Richard Jackson, koreograf Lady Gage, s kojim se Severina neposredno prije nastupa zagrijavala u garderobi.

No on nije bio jedini gost u Severininoj garderobi. Nekadašnja hrvatska manekenka Kristina Sajko te bivša voditeljica Petra Nižetić upale su pjevačici u garderobu i podržale ju prije samog koncerta.