Ljetni Lider trend otkriva

Zašto plastična kirurgija više nije 'in'?

09.08.2018 u 15:17

Bionic
Reading

Zlatno doba plastične kirurgije je, barem zasad, iza nas. Glavni 'krivac' tome su neinvazivni tretmani zahvaljujući kojima dok kažete ''keks'' možete promijeniti svoj izgled

Anestezija, odlazak pod nož, bolan oporavak uz neizostavno bolovanje..., a sve to zbog ljepšeg izgleda. Neki ove riječi prihvaćaju kao nužno zlo na putu ka ljepšem izgledu, dok se drugi groze pri samoj pomisli na njih aaaali bi svejedno voljeli na sebi nešto promijeniti.

Zlatno doba plastične kirurgije je, barem zasad, iza nas. Glavni 'krivac' tome su neinvazivni tretmani zahvaljujući kojima dok kažete ''keks'' možete promijeniti svoj izgled. Ne mislimo tu samo na učvršćivanje kože, peglanje bora i postizanje mladenačkog izgleda jer njihova primjena nadilazi te okvire. Takvi tretmani samo jednom injekcijom mijenjaju izgled nosa, usana... a sve to za znatno manju cifru nego koja je potrebna za, recimo, silikone.

Osim o neinvazivnim tretmanima otkrijte i što je ikigai, pronađite inspiraciju za ljetne odjevne kombinacije, s nostalgijom se prisjetite kako je legendarni diskač Saloon 'odgojio' brojne generacije...

Tu su još mnoge teme zanimljivelifestyle teme stoga najbolje da sami provjerite što vas sve očekuje u ljetnom izdanju Lider trenda s čije se naslovnice osmjehuje radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Uz ljetni Lider trend dolaze i dva različita paketa darova za uživanje u ljetu – sunčane naočale, kava i dezodorans ili frizbi, kava i pasta za zube. No, to nije kraj ljetnom veselju. Objavite li do kraja kolovoza svoju fotografiju kako uživate u sadržajima i poklonima iz Lider trenda na Instagramu te Facebook profilu Lidera ili Lider trenda, očekuje vas još darova – kotizacija za međunarodnu konferenciju Žene u biznisu, cjelogodišnja i polugodišnja pretplata na digitalno i tiskano izdanje poslovnog tjednika Lider.

Svoj primjerak Lider trenda s darovima potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.