UOČI OPERACIJE

Sestra i šogorica jednim detaljem pokazale kralju Charlesu da su uz njega u najtežim trenucima

25.01.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Dok se iščekuje da kralj Charles III dođe na operacijski stol, kako bi se podvrgnuo operativnom zahvatu i riješio sve probleme koje mu zadaje povećana prostata, ostali članovi kraljevske obitelji naporno rade i uskaču na sve kraljeve obveze, pokazujući da im je u mislima

Nije trebalo dugo da obožavateljima britanske kraljevske obitelji jedan detalj 'zapne' za oko. Dok se kralj Charles III priprema za operaciju povećane prostate, 73-godišnja princeza Anne i 59-godišnja Sophie, vojvotkinja od Edinburgha na javnim pojavljivanjima odaju mu počast, jasno dajući do znanja kralju kako misle na njega u ovim teškim trenucima.

Riječ je o zanimljivom šalu izrađenom od merino vune, čija je cijena oko 134 eura, koji je rezultat nedavne suradnje Highgrovea i Zaklade princa, a kojeg je kralj svojim najbližim članovima obitelji podijeli kao božićni poklon.

chic vojvotkinja

Sužava struk: Strina princa Williama ima haljinu koja besprijekorno laska liniji

Pogledaj galeriju

Tako je prošlu srijedu, samo dan nakon što je javnost doznala da se kralj sprema na operativni zahvat, njegova sestra i osoba od najvećeg povjerenja, princeza Anne otputovala u Edinburgh na otvorenje instituta na tamošnjem fakultetu, a svoje dnevno izdanje zaokružila je upravo bratovim šalom, kojeg je prebacila preko kaputa.

Nekoliko dana nakon nje, vojvotkinja Sophie stigla je na akademiju za djevojčice u East Dulwichu, u crnom kaputu, preko kojeg je također bio zaogrnut prepoznatljivi šal od merino vune.