SEKSI ŠPANJOLKA

Zaručnica Cristiana Ronalda kao da namjerno provocira izazovnim fotografijama bujnog poprsja

09.07.2020 u 23:24

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez navikla je svoje obožavatelje na vrlo izazovne fotografije kojima ih zabavlja na društvenim mrežama. Međutim, u vrućim ljetnim danima njezine krpice postaju sve manje, pa do izražaja posebno dolaze njezini bujni atributi

Najnovijom vrućom fotografijom na društvenim mrežama Georgina Rodriguez ponovno je pokazala čime je sve osvojila svog zaručnika Cristiana Ronalda kojem je prije dvije godine u Madridu podarila kćer Alanu Martinu.

Zgodna Španjolka svoje je bujne grudi stavila u prvi plan u provokativnoj objavi na kojoj pozira u oskudnim kostimu leopard uzorka.

Dok je lice prekrila velikim slamnatim šeširom, svoje je obline itekako otkrila, a očito na veselje i radost svih svojih obožavatelja, jer fotka je oduševila preko milijun ljudi koji ju prate iz cijeloga svijeta.

Georgina i jedan od najboljih nogometaša svijeta plovili su s obitelji na višemetarskoj jahti Mediteranom. Mlada crnka tada se nije prestala hvaliti luksuzom u kojem uživa otkako je upoznala uspješnog Portugalca.