neodoljiva je

Zanosna Buffonova supruga izgleda senzacionalno u kupaćem kostimu

04.09.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Gianluigi Buffon je među rijetkim zvijezdama koje nisu otišle na neka egzotična mjesta po svijetu, već je odlučio uživati 'kod kuće'. S njim su naravno bila i njegovih troje djece te njegova životna družica Ilaria D’Amico

Ovaj zvjezdani par uvijek je u fokusu paparazza koji su ih u kolovozu snimili na odmoru. Fotografije s uživanja u Italiji dokaz su da godine ništa ne mogu jednoj od najpoznatijih talijanskih sportskih novinarki, baš kao ni jednom od najboljih golmana u povijesti nogometa. Dobro raspoložena Ilaria D’Amico blistala je u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Buffon ima dva sina s bivšom suprugom i modelom Alenom Seredovom, s kojom se razveo 2014. nakon tri godine braka. Ubrzo je upoznao D’Amico i početkom 2016. dobili su prvo zajedničko dijete kojeg su nazvali Leopoldo Mattia.

  • +2
Ilaria D'Amico Izvor: Profimedia / Autor: PIERPAOLO FERRERI / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ilaria D'Amico nedavno je za Corriere della Sera otkrila, a JuNews je prenio kako se Buffon uspavljuje uz snimke mafijaških procesa s početka '90-ih. 'Kad sam radila kao novinarka shvatila sam kako je u pitanju jedan divovski nogometni šampion, ali nisam ga poznavala. Uz to, kad smo se upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22, a on tek 18 godina', izjavila je Ilaria. Dodala je kako njezin voljeni ima strast prema vijestima, a posebno onima prenošenim iz zlatnom doba novinarstva, od reportera starog kova.