zgodna pjevačica

Žanamari slavi rođendan: Evo kako se mijenjala od početka karijere do danas

08.09.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Otkad se 2004. pojavila na sceni, atraktivna Makaranka privlači pažnju svojim glasom, ali i stasom. Od pobjede u showu Hrvatski idol do danas, Žanamari je mijenjala glazbene stilove, udala se i postala mama djevojčice Gabrijele. Danas slavi 36. rođendan, a tom prigodom smo pronašli fotografije njezinih početaka i prisjetili se koliko se mijenjala do današnjih dana

Nema što joj se u životu nije ostvarilo do 36. rođendana. Ima sretan brak, supruga Marija Perčića, s kojim se odlično slaže i koji joj je ujedno poslovni partner, kćerkicu Gabrijelu i karijeru.

Žanamari Perčić (rođena Lalić) još je u tinejdžerskim godinama postizala zavidne rezultate na natjecanjima za mlade pjevače. Nakon što je završila American College for Management and Technology u Dubrovniku, otišla je u Njemačku te je 2001. godine objavila svoj prvi singl 'Feels Like Heaven'.

Nakon toga ostvarila je visok plasman u njemačkom showu 'Deutschland sucht den Superstar'. Hrvatska javnost ju je upoznala kao pobjednicu u showu 'Hrvatski idol' 2004. godine.

Kako se voli igrati glazbom, dosad se okušala u popu, rocku, a koketirala je i s jazzom te s elektroničkim ritmovima. Trenutno sa suprugom stvara glazbu mainstream klupskog popa, režira spotove, a nedavno su snimili i duet za pjesmu 'Pina colada'.

Raskoš svog talenta pokazala je u osmoj sezoni HRT-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' te u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' 2016. godine.

Od početka karijere pažnju je plijenila istančanim modnim ukusom s naglaskom na isticanje seksepila i, dakako, uvijek besprijekornim make upom i frizurom. Do sada smo je vidjeli kao plavušu, brinetu, crnku, crvenokosu s raznim duljinama kose i različitim perikama kojima voli eksperimentirati. Svoje tijelo istesala je ustrajno vježbajući i pazeći na prehranu pa slobodno možemo reći da danas izgleda bolje nego ikada.

Pogledajte kako je Žanamari izgledala nekad i koliko se mijenjala kroz godine.

  • +7
Žanamari Perčić Izvor: Cropix / Autor: Jurica Galoic/Cropix