NERAZDVOJNI SU

Zaljubljeni kao prvoga dana: Jeff Bezos uživao u izlasku sa svojom atraktivnom djevojkom

28.02.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Upoznali su se preko njezinog bivšeg supruga, a danas žive najsretnije trenutke zaljubljenosti. Vodeći čovjek Amazona Jeff Bezos u Miamiju je posjetio novi japanski restoran sa svojom partnericom Lauren Sanchez, a zaljubljene geste otkrile su kako par uživa u zajedničkim trenucima

Iako je nepoznato kada je točno započela veza prvog čovjeka Amazona i njegove atraktivne partnerice, u njihovoj vezi cvjetaju ruže. Da se sjajno slažu i odlično provode Jeff Bezos i Lauren Sanchez pokazali su ovog vikenda u Miamiju, gdje su uživali na večeri s prijateljima.

Za večeru s prijateljima odabrali su novi japanski restoran 'Queen', a s njima je bilo i nekoliko zaštitara. 'Smijali su se i ugodno sjedili pod masivnim gongom u glavnoj prostoriji restorana', otkrio je izvor koji ih je vidio. Također, izvor je otkrio da par nije skrivao zaljubljenost pa su se držali za ruke uživajući u zajedničkom vremenu.

Restoran koji su odabrali smješten je u ekskluzivnom dijelu Miamija, a nudi razne japanske specijalitete poput sushija i sashimija. Iako je riječ o novom restoranu, već je pronašao put do poznatih svjetskih imena poput Willa Smitha, Venus Williams i DJ Khaleda.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez nedavno su bili na odmoru na Karibima, na koje su otputovali u privatnom helikopteru vlasnika Amazona.

  • +8
Jeff Bezos i Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia