MACKENZIE SCOTT

Nakon manje od dvije godine bivša supruga Jeffa Bezosa ponovno se razvodi

29.09.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Tri godine otkako se rastala od Jeffa Bezosa i samo dvije otkako se udala za Dana Jewetta, MacKenzie Scott potpisala je još jedne papire za razvod

Ni drugi brak nije donio sreću jednoj od najbogatijih žena svijeta. Bivša supruga Jeffa Bezosa, MacKenzie Scott, potpisala je nove papire za razvod i to nakon samo dvije godine braka s Danom Jewettom.

Prema papirima, koje su imali prilike vidjeti novinari New York Timesa, Jewett nije osporavao razvod, a podjela imovine već je određena predbračnim ugovorom.

Sada već bivši supružnici vjenčali su se u velikoj tajnosti u ožujku 2021., nedugo nakon što se MacKenzie rastala od Bezosa, a da postoje problemi u njihovom braku otkrilo se kada je prezime ovog učitelja 'nestalo' u njezinom potpisivanju. Na stranici Giving Pledge, na kojoj milijarderi obećavaju da će dio svog bogatstva posvetiti drugima, njegovo se prezime više ne pojavljuje uz njezino.

  • +4
MacKenzie Scott Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

I u njezinoj službenoj biografiji više nema naznake ni spomena na njezinog drugog supruga, gdje je, nakon udaje, napisala da živi u Seattlu sa svoje četvero djece i suprugom Danom.

Inače, Dan Jewett, učitelj je prirodnih znanosti u privatnoj Seattle Lakeside School koju pohađaju njena i Bezosova djeca, no nije poznato jesu li se i tamo upoznali i je li tamo planula njihova ljubav koja nije bila dugog vijeka.