KAKAV PAR!

Zaljubljeni i sretni kao prvog dana: Marijana Batinić i njezin suprug u večernjem izlasku

10.03.2020 u 11:02

Bionic
Reading

RTL-ovu voditeljicu proteklih godina gledamo kao zaštitno lice emisija 'Ljubav je na selu' i 'Život na vagi', za koju je ponovo nagrađena na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatnog studija. Uvijek nasmijana i puna energije, 38-godišnja Splićanka unatoč prebukiranom rasporedu uvijek pronađe vremena samo za sebe i supruga

U studenom su proslavili osmu godišnjicu braka, a djeluju sretni i ispunjeni kao prvog dana. Marijana Batinić i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić uspijevaju posložiti sve poslovne i obiteljske obveze i uvijek im ostane vremena posvetiti se jednom drugome. Nerijetko ih viđamo na jednim događanjima, a jedno od takvih bila je i zagrebačka premijera dokumentarnog filma o Dini Rađi.

Marijana obično uz fotografije na kojima se nalaze ona i Matej na društvenim mrežama objavi i kakav emotivan status koji svaki put iznova uvjeri koliko je zaljubljena u svog supruga i koliko voli njihovu malu zajednicu koju čine sa svojom 3-godišnjom kćeri Enom.

Supružnici su se upoznali u zagrebačkom noćnom klubu na Halloween, a bivši rukometaš lijepu Splićanku osvojio je maskom Jamesa Deana. 'Smijao se svemu što sam izustila. Ni danas ne znam je li to zato što sam bila iznimno duhovita ili je popio čašicu više', našalila se voditeljica ranije za 24sata.

  • +12
Poznati na zagrebačkoj premijeri filma 'Rađa' Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regović/PIXSELL