pogreb u ateni

Zakopale ratnu sjekiru: Nakon otrovnih strelica, kraljica Letizia i grčka princeza Marie-Chantal drže se rukom pod ruku

17.01.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Iako su 2018. godine dvije pripadnice kraljevske obitelji sudjelovale u javnoj prepirci, čini se da su obiteljske nesuglasice sada iza njih. Zajedno s obitelji okupile su se u Ateni na pogrebu grčkog kralja, a fotografije njihovog zagrljaja iznenadile su sve pratitelje kraljevske obitelji

Iako je u javnosti poznato da je Marie-Chantal žestoko i javno osudila kraljicu Letiziju zbog ponašanja prema kraljici Sofiji uslijed mise za Uskrs 2018. godine, fotografije iz Grčke pokazuju da je razdoblje nesuglasica iza njih. U zagrljaju su prošetale ispred fotoreportera, a Letizia je bila velika podrška ožalošćenoj grčkoj princezi.

Istaknuti članovi europskih kraljevskih obitelji okupili su se u Grčkoj na sprovodu pokojnog kralja Konstantina II. Grčka kraljevska obitelj priredila je večeru u hotelu Grande Bretagne u Ateni, a među uzvanicima bila je i španjolska kraljevska obitelj.

Dvije elegantne dame odjevene u crninu pokazale su svijetu da su njihove razmirice sada stvar prošlosti te da su jedna drugoj ugodno društvo.

  • +11
Kraljevska obitelj na sahrani grčkog kralja Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nesuglasice su se dogodile još 2018. nakon što se Letizia na uskršnjoj misi usprotivila kraljici Sofiji, baki svojih dviju kćeri. Kraljica Letizia tada je snimljena kako sprječava fotografe da fotografiraju kraljicu Sofiju s njezinim unukama tako što je stala ispred njih, a zatim grubo maknula ruku kraljice Sofije s ramena infante Sofije. Taj potez osudila je grčka princeza žestoko se obrušivši na Letiziju.

'Ovo me jako ljuti. Nijedna baka ne zaslužuje takav tretman. Sada je pokazala kakva je uistinu', napisala je Grkinja na Twitteru.

SAHRANJEN KONSTANTIN ii.

Atena prepuna okrunjenih glava: Pogreb posljednjeg grčkog kralja okupio je europske kraljevske obitelji

Pogledaj galeriju