NIKAD SLOŽNIJE

Zagrljene na premijeri: Victoria Beckham podržala snahu i utišala glasine o svađi

04.02.2024 u 10:05

Beckhamovi na premijeri filma 'Lola'

Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Razmirice zbog kojih su donedavno punile medijske stupce, Victoria Beckham i njezina snaha, Nicola Peltz, ostavile su iza sebe

Supruga Victorijinog najstarijeg sina režirala je, napisala scenarij i tumači glavnu ulogu u dramskom filmu 'Lola', koji u svjetska kina stiže 9. veljače, a ovog vikenda održana je njegova svečana premijera u Los Angelesu.

Uz supruga Brooklyna, njegovog mlađeg brata Cruza i najbolju prijateljicu Selenu Gomez, 29- godišnjoj Nicoli Peltz podršku je pružila i svekrva Victoria Beckham.

Bivša spajsica a danas uspješna modna dizajnerica nije uvijek njegovala idilične odnose sa životnom odabranicom svog najstarijeg sina.

Njihove razmirice započele su onoga trenutka kada je bogata nasljednica odbila prošetati do oltara u vjenčanici s potpisom njezina modnog brenda, no u međuvremenu su uspjele pronaći zajednički jezik.

Peltz danas redovito pruža podršku Victoriji noseći kreacije s njezinim potpisom ili sjedeći u prvim redovima njezinih glamuroznih revija, a 49- godišnja Britanka sada joj se odužila dolaskom na premijeru njezina redateljskog debija.

Osim toga, Nicola Peltz na premijeri filma pojavila se u bijelom kompletu kojeg je Victorijim tim dizajnera stvorio samo za nju, kako je otkrila u novoj objavi na Instagramu.