UNA ČOLIĆ

Za razliku od slavnog oca, kći Zdravka Čolića voli svoj život dijeliti s javnošću, a ovoga je puta pratitelje počastila fotkama u badiću

07.07.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Baš kao i prošlog ljeta, i ovoga je Una Čolić sve svoje obožavatelje, od kojih je mnogi prate zbog poznatog oca, oduševila fotografijama s ljetovanja

I dok njezin slavni otac, Zdravko Čolić ne priča previše o privatnom životu i ne pokazuje svoju obitelj u javnosti, njegova starija kćer Una njegova je suprotnost. Ne krije da voli šminku, izlaske i kameru, a pratitelje na društvenim mrežama gotovo svakodnevno časti svojim atraktivnim fotkama.

Ovoga je puta Una, baš kao i prošlog ljeta, više od 30 tisuća najvjernijih pratitelja odlučila 'počastiti' fotografijama s ljetovanja, na kojima pozira u šarenim bikinijima na raznim lokacijama, no gdje se točno ove godine nalazi, za sada nije poznato.

Inače, Zdravko Čolić nikada nije krio da je slab na najvažnije žene u svom životu, suprugu Aleksandru te 19-godišnju Unu i 14-godišnju Laru. Upravo iz tog razloga pruža im sve što im srce poželi, pa je tako Una završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a dok nije položila vozački ispit, imala je osobnog vozača.

  • +2
Zdravko Čolić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL