ŠTO ĆE REĆI TATA?

Nasljednica Zdravka Čolića počastila obožavatelje fotografijom u kupaćem kostimu

27.08.2020 u 13:07

Bionic
Reading

I dok njezin poznati otac, Zdravko Čolić ne priča previše o privatnom životu i ne pokazuje svoju obitelj u javnosti, njegova starija kćer Una je očito drugačija. Ne krije da voli šminku, izlaske i kameru, pratitelje na društvenim mrežama gotovo svakodnevno časti svojim atraktivnim fotkama, a trenutno je to s ljetovanja u Crnoj Gori

Nasljednica jedne od najvećih zvijezda u regiji Zdravka Čolića, već je neko vrijeme zvijezda na Instagramu. Una Čolić koju na Instagramu prati 25 tisuća ljudi, a gotovo svaka njezina objava postane vijest. Posljednjom fotografijom na Instagramu oduševila je pozirajući u dvodijelnom kupaćem kostimu. I dok su mnogi komentirali njezinu ljepotu, jedan od komentara bio je 'Tužna, nema momka'.

Ranije se Una fotografirala u crnom kupaćem kostimu ističući svoje obline s naglaskom na poprsje, a pažnju ne privlači samo ljepotom već i skupim odjevnim komadima koje često nosi. Srpski mediji pišu kako je ljubiteljica luksuznih beogradskih restorana te da tijekom putovanja odsjeda u skupim hotelima.

Završila je privatnu gimnaziju na Košutnjaku, od ove godine ide na fakultet. Dok nije položila vozački, imala je svog vozača. Podsjetimo, Zdravko Čolić se 2001. oženio suprugom Aleksandrom, a par osim 18-godišnje Une ima i 13-godišnju kćer Laru. Njihove dvije princeze, kako ih Čolić naziva, najčešći su razlog sitnih bračnih nesuglasica u inače skladnom braku. 'Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim', svojedobno je izjavio pjevač.

View this post on Instagram

😝

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on