SKLADAN PAR

Za njih trinaest nije nesretni broj: Nicole Kidman i Keith Urban slave godišnjicu braka

26.06.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Prije njega imala je propali brak s glumcem Tomom Cruiseom s kojim se nije rastala u najljepšim odnosima i s kojim dijeli posvojenog sina i kćer, ali to nije utjecalo na njezin pozitivan stav i vjeru u pravu iskrenu ljubav. Nicole Kidman danas broji trinaest godina skladnog braka s gitaristom Keithom Urbanom i slove za jedan od najromantičnijih parova u Hollywoodu

Kraj lipnja važan je period u životu australske glumice Nicole Kidman, tada je naime izrekla sudbonosno 'da' svom današnjem suprugu, glazbeniku Keithu Urbanu. Od prvoga dana opisivala ga je kao ljubav svog života,a ni 13. godina kasnije ništa se nije promijenilo.

Jedna od najpoznatijih glumica u Hollywoodu svog je voljenog Keitha upoznala sasvim slučajno na jednom događanju, a godinu dana nakon toga u lipnju 2006. odlučili su se vjenčati. Ceremonija je održana u Sydneyju, a njoj su prisutvovali brojni gosti iz svijeta Hollywooda, kao i posvojena djeca Nicole Kidman i Toma Cruisea.

Ove važne godišnjice prisjetio se i javno je obilježio romantični Keith koji je putem društvenih mreža voljenoj poručio: 'Trinaest godina čarolije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi. Sretna godišnjica ljubavi moja'.

Uz emotivnu poruku Urban je objavio i nikad viđenu fotografiju sa suprugom, na kojoj poziraju na plaži u romantičnom zagrljaju.

'Bili smo samo dvoje usamljenih ljudi koji su se upoznali u trenutku u kojem su mogli o svemu progovoriti i napokon se otvoriti. Bili smo pomalo preplašeni, ali i hrabri. Silno sam željela novog muškarca s kojim ću moći dijeliti svoj život, a još više sam željela djecu. Bila sam otvorena za sve i spremna na promjene', rekla je jednom prilikom Kidman o početku svoje veze s Urbanom.

  • +22
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je Keith onaj pravi, Nicole Kidman znala je nakon samo nekoliko mjeseci veze, kada joj je on za njezin 38. rođendan povukao pravi potez: ‘Bio je moj rođendan, a on se u 5 ujutro pojavio s gardenijama u ruci u New Yorku. Tada sam pomislila: ‘Za tog ću se muškarca, nadam se, udati.’ Supružnici zajedno dijele dvije kćerkice, desetogodišnju Sunday i dvije godine mlađu Faith.