uživanje na suncu

Za našu poznatu voditeljicu ljeto još nije gotovo

17.09.2017 u 19:39

Bionic
Reading

I dok većina Hrvata ovih dana uglavnom gleda kišu i tmurne oblake, naša poznata voditeljica, Nevena Rendeli ima sreće pa još uvijek uživa na suncem okupanom Jadranu

'Obožavam ljeto. Miris soli na tamnoj koži, boju zraka kad puše jugo, okus ribe i nektarine, volim dočekati zoru na moru (doduše ovog ljeta iz drugih razloga), ležernost modnih (ne) kombinacija kao na fotki, neopterećenost ritmom dana. Volim i što su moje curice rođene baš u ljetne dane. Pozdrav ljeto 2017., ostat ćeš upamćeno kao najljepše ikad', napisala je HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli ispod preslatke Instagram objave.

Naime, popularna voditeljica sredinom lipnja na svijet je donijela blizanke Leu i Maru koje su u potpunosti promijenile njezin životni ritam. Iako djevojčice zahtijevaju mnogo brige i pažnje, Nevena je ovo ljeto ipak uspjela malo i uživati.

Pa se tako pohvalila kako je u brzom tempu između hranjena i uspavljivanja svojih dvomjesečnih mezimica, ipak pronašla vremena za sunčanje na plaži.

Televizijska voditeljica inače već godinama ljetuje u Pirovcu, gdje joj trenutno oko svega pomaže i majka, ali i suprug Mak Vejzović.

Ljetne dane uglavnom provode spremajući ukusne morske delicije ili pak uživajući u dugim romantičnim šetnjama, gurajući pritom dupla kolica u kojima bezbrižno snivaju malene.