KOJA PRINCEZA?

Za Daniela Craiga i Rachel Weisz nikakva pravila ne vrijede, pa čak ni ona iz bontona

20.07.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Iako je Wimbledon sada već 'debelo' iza nas, još uvijek se piše o svemu što se događalo na terenima, ali i na tribinama, osobito u kraljevskoj loži, koja je ovo godine uistinu bila prepuna slavnih holivudskih faca

Među mnogobrojnim gostima ovogodišnjeg Wimbledona, u kraljevskoj su se loži našle i poznate face, od Brada Pitta i Guyja Ritchieja, preko Toma Hiddlestona i Ariane Grande pa sve do jednog od najtajanstvenijih holivudskih parova - Daniela Craiga i Rachel Weisz.

A upravo su oni sada glavna tema u britanskim medijima i to načina na koji su se ponijeli prema britanskoj princezi Kate Middleton.

Naime, tijekom silaženja niz stepenice, kako bi došla do svog mjesta u kraljevskoj loži, Kate Middleton zastala je kako bi pozdravila ovaj holivudski par, a ono što su oni napravili zaprepastilo je obožavatelje kraljevske obitelji.

Ne samo da se nisu potrudili ustati sa svojih mjesta ili ne daj Bože nakloniti budućoj britanskoj kraljici, Daniel Craig i Rachel Weisz sjedeći su popričali s njom, ne skidajući s lica sunčane naočale, a uz sve to odlučili su je pozdraviti rukovanjem.

Možda ovako zvuči kao nešto sasvim nevažno, no za kraljevsku obitelj i njihove obožavatelje ovo je od velikog značenja. Tu je uz sve to i stvar bontona, jer su barem trebali ustati i skinuti naočale.

  • +5
Rachel Weisz i Daniel Craig Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

O svemu se na svom Instagramu oglasio i urednik Daily Maila koji nije štedio kritike na račun bivšeg Jamesa Bonda i njegove supruge: 'Zbog ove fotografije se osjećam loše. I dok možda nije bilo dovoljno mjesta da se Rachel Weisz i Daniel Craig naklone, nisu li barem trebali ustati kako bi pozdravili princezu od Walesa? Craig je čak mogao maknuti i sunčane naočale.'

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju

No, važno je znati da i na službenoj stranci kraljevske obitelji stoji kako se tijekom susreta sa članovima kraljevske obitelji nitko ne treba nakloniti, jer ne postoje obavezni kodeksi ponašanja, no mnogi se ljudi ipak žele pridržavati tradicije. Tako muškarci lagano se naklanjaju glavom, dok se žene lagano u koljenima savijaju kako bi napravile naklon.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Poznanstvo Daniela Craiga i kraljevske obitelji traje već godinama, a glumac je nedavno primio i poseban orden. Uz to, u vrijeme dok je snimao Jamesa Bonda, na setu je ugostio članove kraljevske obitelji, a 2012. je čak snimio video s kraljicom Elizabetom II povodom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.