'klevetnička kampanja'

Will Smith na udaru optužbi bliskog prijatelja i suradnika: Uz njega je čvrsto stala i Jada

16.11.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Will Smith ističe kako se osjeća da je meta 'klevetničke kampanje' nakon što je njegov bivši pomoćnik Brother Bilaal izjavio kako ga je 'ulovio' u nezgodnom trenutku – tijekom odnosa s Duaneom Martinom u garderobi

Slavni 55-godišnji glumac Will Smith oštro je odbacio tu tvrdnju koja je iznesena tijekom sada već viralnog intervjua s YouTubericom Tashom K, definiravši je 'nedvosmisleno lažnom'.

Willowa 'životna partnerica', 52-godišnja Jada Pinkett Smith također je skočila u njegovu obranu, tvrdeći da će ih tužiti, dok su njihova djeca Jaden (25) i Willow (23) navodno 'povrijeđena', ali ne i iznenađena, Bilaalovim komentarima.

'Will je usredotočen na svoj nadolazeći film i dobrotvorne projekte, ali razmatra sve pravne mogućnosti jer sumnja da je meta klevetničke kampanje', rekao je izvor za DailyMail.

'Will ispituje sve pravne pravne mogućnosti. Smatra tu optužbu smiješnom i povrijeđen je jer se bivši prijatelj okrenuo protiv njega na ovakav način.'

Nakon tih optužbi, Jada, koja je nedavno otkrila da ona i Will od prije sedam godina više ne žive zajedno, najavila je da će sve tužiti. Inače, glasine o Willovoj seksualnosti traju godinama, ali drugi izvor tvrdi da su Bilaalove tvrdnje bile posebno razorne za obitelj. ' Ove glasine nisu ništa novo za Willa i Jadu', rekao je izvor za DailyMail. 'Novo je da to da ih izgovara osoba koja je njegov prijatelj već 40 godina.

'Jada je zbunjena Bilaalovim izjavama zbog njegove bliskosti s Willom. Djecu je ovo očito povrijedilo, ali više ih ništa što u javnost izlazi o njihovim roditeljima ne iznenađuje.'

Izvor je istaknuo da su ove da su Bilaalovi komentari bili posebno teški za Jadena, za kojeg se tvrdi da je morao 'sakrivati svoju seksualnost godinama' jer 'njegovi roditelji nisu htjeli imati ništa s time.'

Jaden se navodno suočio s njihovom reakcijom kada je Tylera the Creatora nazvao 'svojim dečkom', a sebe opisao kao 'seksualno fluidnog' dok je bio na pozornici tijekom karnevala Camp Flog Gnaw 2018.

Inače, Bilaalovi komentari posljednji su udarac za Jadena i Willow. Priča se da su brat i sestre osjetili ogromno olakšanje prošlog mjeseca kada je vijest o razdvajanju njihovih roditelja konačno objavljena - nakon što su godinama bili prisiljeni lagati o tajnom odvojenom životu svojih roditelja.

Will Smith i Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Inače, glasnogovornik Willa Smitha inzistirao je da je priča 'potpuno izmišljena', Duane navodno ne planira javno odgovoriti na te tvrdnje.

Duane je radio s Willom na brojnim projektima, uključujući dvije epizode popularne serije The Fresh Prince of Bel-Air 1993. i 1995. i u tri epizode Bel-Air reboota 2022.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'