DRAMA NAKON EMISIJE

Sporna mini haljina: Oglasila se i Uršula Tolj nakon reakcija ljutitih gledatelja zbog njezinog modnog odabira

05.12.2020 u 17:40

Bionic
Reading

Voditeljica HRT-ove emisije 'Kod nas doma' Uršula Tolj izazvala je burne reakcije nakon što je u toj emisiji nosila kratku tamnoplavu haljinu od baršuna koja je po mišljenjima nekih gledatelja bila posve neprimjerena

Na svojem je Instagram profilu, plavokosa voditeljica napisala poruku koja se tiče upravo sporne odjevne kombinacije.

'Mala plava haljina izazvala je više pozornosti od male crne. Hvala vam na svim porukama, osjećam se kao da sam osvojila neku medalju ...a ono samo #minica #malaplavahaljina', poručila je Uršula Tolj (47).

Fotografiju je između ostalih komentirao i pjevač grupe Vigor Mario Roth.

'Ionako znamo da te komentare pišu one čije su noge debljine drveta indijskog oraha. Ljubomora je gadna stvar', napisao je glazbenik.

Uršulu su zbog duljine haljine, po njihovom mišljenju prekratke, napale gledateljice na službenoj Facebook stranici emisije, a neke od njih nisu birale riječi.

  • +15
Uršula Tolj Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Ipak malo prekratka suknja za studio i razgovor s gostima u studiju. I gošće su tu, elegantne, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe. Pa možda nešto naučiti od njih', dodala je jedna gledateljica dok je druga pak napisala kako mini haljina nije bila primjerena njezinim godinama.

Inače, i u izjavi za Slobodnu Dalmaciju, Uršula je istaknula kako je njezin outfit elegantan i lijep.

'Haljina je lijepa i elegantna, za nju sam dobila jako puno pohvala u studiju i kasnije od gledatelja ispred malih ekrana. Decentna je i baršunasta, vrlo ugodna za nošenje i mislim da bi svaka žena trebala imati jednu takvu u ormaru. Moj današnji gost, Andrej Baša, ima vrlo bogatu glazbeničku i autorsku karijeru i sretna sam što smo bar mali dio te priče danas promovirali u emisiji', izjavila je voditeljica, inače rođena Riječanka koja na HRT-u radi 26 godina.