OPASNO JE SEKSI

Vruća konkurencija Lidiji i Nives: Pjevačica Colonije ima opaki dekolte

22.02.2018 u 19:24

Bionic
Reading

Katkada nije lako držati korak sa svim trendovima, a to posebno vrijedi za one na društvenim mrežama. Na Instagramu se izmjenjuju na dnevnoj bazi, ali postoje naravno i oni elementi koji će uvijek 'paliti'. S time je dobro upoznata i pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić koja je ponovo izbacila svoj dekolte u prvi plan

I pjevačica Colonije je ozbiljno zaigrala i na 'tu kartu'. Njezin Instagram profil obiluje seksi fotografijama kojima se nerijetko hvali. Ivana Lovrić ovog je puta wc-u beogradskog hotela, snimila vrući selfie s korzetom koji je istaknuo njezino bujno poprsje u prvi plan što je izazvalo opće oduševljenje njezinih fanova. Sudeći po reakcijama mogla bi postati nova konkurencija kolegicama Lidiji Bačić i Nives Celzijus koje dižu prašinu dižu nevjerojatnim seksepilom.

A noću sve se čuje i svaka pjesma truje 🎵🎶

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

'Ubit ćeš nekoga', komentirao je jedan od obožavatelja. 'Najljepša žena u Hrvatskoj', 'Goriš', 'Prekrasna si', poručili su joj i drugi fanovi.

Uz dobre vokalne sposobnosti 25-godišnja Miljevčanka jedna je od rijetkih na estradi koja se može pohvaliti i akademskom naobrazbom. U prosincu je koja je diplomirala na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

  • +5
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL