NADAHNJUJU SVIJET

Volodimir Zelenski u videopozivu zahvalio Mili Kunis i Ashtonu Kutcheru na svemu što rade za Ukrajinu

21.03.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon što su, prije samo nekoliko dana, na Instagram profilu holivudskog glumca Ashtona Kutchera, on i njegova supruga Mila Kunis otkrili da su dostigli svoj cilj i prikupili 35 milijuna dolara, kojima će pomoći njezinoj rodnoj Ukrajini, na svemu im je putem videopoziva odlučio zahvaliti i ukrajinski predsjednik

Kako je otkrio na svom službenom Instagram profilu, objavivši fotografije zaslona svog laptopa na kojem se vide Mila Kunis i Ashton Kutcher, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski imao je videopoziv s ovim slavnim holivudskim parom i to kako bi im zahvalio na trudu, ali i financijskoj pomoći.

Naime, slavni par prikupio je, pomoću kampanje GoFundMe, čak 35 milijuna dolara za pomoć izbjeglicama u Ukrajini, a novac je već proslijeđen platformama Flexport.org i Airbnb.org.

'Ashton Kutcher i Mila Kunis, rođena u Černivcima, među prvima su se odazvali našoj tuzi i već su prikupili 35 milijuna dolara za pomoć izbjeglicama u Ukrajini. Pravi su uzor. Zahvalni smo na njihovoj podršci i impresionirani odlučnošću. Nadahnjuju svijet', napisao je ispod objave Zelenski.

Glumica rođena u Ukrajini nije mogla sakriti oduševljenje što je akcija uspjela, ali i što se tako velik broj ljudi odazvao u želji da pomogne njezinoj domovini.

  • +11
Mila Kunis Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Inače, Kutcher i Kunis odabrali su Flexport.org i Airbnb.org iz jednostavnog razloga - Flexport.org zadužen je za isporuku pomoći izbjeglicama koje su trenutno smještene u Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Moldaviji, dok Airbnb.hr osigurava besplatan, kratkoročni smještaj za one koji bježe iz Ukrajine.