ANA ZANINOVIĆ:

'Volim ples i uvijek sam htjela naučiti različite plesne stilove, ali nikad nisam imala vremena i prilike posvetiti se tome'

13.01.2023 u 23:40

Bionic
Reading

Anu Zaninović, bivša tekvandoašicu, europsku i svjetsku prvakinju vidjet ćemo i u novom izdanju showa 'Ples sa zvijezdama'

Ana Zaninović jedno je od naših poznatih domaćih lica koja će zaplesati u novoj sezoni showa popularnog TV showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV.

Ovu Splićanku domaća javnost poznaje kao jednu od naših najuspješnijih sportašica, a ćemo moći vidjeti i kako se snalazi na plesnom podiju.

'Bolja plesačica definitivno sam ja! Možda ne bih rekla bolja, nego opuštenija, ja sam ta koja će uvijek prva krenuti na plesni podij. Što se taekwondoa tiče, tu dajem prednost Luciji. I jedna i druga imamo podjednak broj velikih medalja i uvijek smo svaku medalju slavile i doživljavale zajednički', rekla je Ana, piše showbuzz.dnevnik.hr.

U showu koji će se na Novoj TV početi prikazivati na proljeće, očekuje kao bivša sportašica, naravno pobjedu.

'Ples sa zvijezdama pratim odavno i uvijek je ta emisija, to jest ples bio moja skrivena želja. Volim ples i uvijek sam htjela naučiti različite plesne stilove, ali nikad nisam imala vremena i prilike posvetiti se tome. Ova emisija pruža mi da u određenom periodu savladam različite plesne stilove, što me kao sportaša i privlači, koliko u ovom kratkom vremenu, naravno, uz veliki rad mogu napredovati i pomaknuti svoje granice', rekla je.

Dodala je i da svojim najvećim uspjehom otkako je postala mama smatra to što je dobila mogućnost postati majka jednom divnom dječaku.

Podsjetimo, u prošloj su sezoni 'Plesa sa zvijezdama' pobjedu odnijeli Pedro Soltz i Valentina Walme.