NETIPIČAN ODABIR

Vojvotkinja Kate Middleton ovoga je puta odabrala netipičan model šešira i nije pogriješila

05.01.2020 u 21:03

Bionic
Reading

Britanska vojvotkinja Kate Middleton pridružila se zajedno sa suprugom princom Williamom na nedjeljnoj misi u Norfolku koju je predvodila kraljica Elizabeta. Zgodna vojvotkinja koja inače modno igra na sigurno ovoga se puta poigrala odabirom modnih dodataka

Vojvotkinja od Cambridgea rijetko griješi kada je moda u pitanju, a mnogi kritičari to pripisuju strogim krojevima, igri na sigurno i poznavanju onoga što joj pristaje.

No, lijepa Britanka ponekad nas iznenadi i u svoj elegantni stil uklopi nešto potpuno neočekivano. Tako je primjerice za nedjeljno misno slavlje u Norfolku odabrala šareni kaput, smeđe čizme od brušene kože s pristojnom visinom potpetice, a najveće iznenađenje bio je plavi šešir kaubojskog kroja s kakvim je još nismo imali prilike vidjeti.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Vojvotkinja je naime dan ranije u krugu prijatelja i obitelji priredila slavlje povodom 38. rođendan koji pada u četvrtak. U svojoj vili Anmer Hall ugostili su brojne obiteljske prijatelje, kumove i rodbinu, koji su se u nedjelju također pridružili misnom slavlju.