drama na letu

Voditeljska lica Nove TV bila su u avionu koji je pogodio grom, Saša Kopljar je opisao svoje iskustvo: 'Prvi put sam ovo doživio i preživio'

16.09.2022 u 13:43

Bionic
Reading

U četvrtak je grom udario zrakoplov Croatia Airlinesa koji je letio iz Dubrovnika u Zagreb, a među putnicima je bila i poznata televizijska ekipa. Letjeli su iz Dubrovnika za Zagreb sa dodjele Emmy nagrada

'Letio sam puno puta, ovo mi se nikada nije dogodilo. Prvi put sam ovo doživio i preživio. U avionu smo se šalili - kad su odjednom počele turbulencije i glasan prasak. Stjuard nas je umirivao, a mi smo pjevali 'ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine', opisao je Saša Kopljar za Dnevnik.hr.

U avionu je bio i Petar Pereža. Voditelj Dnevnika Nove TV koji je ispričao da je 'bilo spektakularno, ali ne dramatično'. Znao je, kaže da se takve stvari događaju jer su o njima izvještavali u svojim informativnim emisijama i da takva prirodna pojava nema posljedice po putnike te da su letjeli dalje kao da se ništa nije dogodilo. Premda su neki mediji izvijestili da je na tom letu 'nastala panika i čuli su se urlici', Pereža kaže da 'nije bilo urlika, iako su se malo uplašili glasnog udara, koji je bio poput jače petarde'.

Otkrio je da je s njima na letu bila i jedna bebica, koja se uopće nije probudila kad je udario grom i da je ekipa Dnevnika sve okrenula na smijeh. Do Zagreba se nisu prestali smijati. Avion je pregledan nakon slijetanja te je i dalje nastavio letjeli za Frankfurt. Pereža se našalio da 'nema nikakvih nuspojava'.

crveni tepih

[FOTO] Poznate dame u glamuroznim izdanjima u Dubrovniku uživale u šampanjcu i kamenicama

Pogledaj galeriju