nagradnjače

Vodimo vas na koncert Jure Stublića i grupe Film u Tvornici kulture

24.10.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Jura Stublić i njegova grupa Film velikim će jubilarnim koncertom u preuređenoj Tvornici kulture 3. studenog obilježiti 40 godina od nastanka pjesme 'Dijete ulice' te proći kroz prebogat repertoar jednog od najvećih hrvatskih rock autora

'Dijete ulice' je prva pjesma koju je Jura napisao te se ona smatra početkom njegove skladateljske karijere. Stoga se ovaj koncert najavljuje upravo pod sloganom 'Dijete ulice– 40 godina na ulici'.

'Jura i Film u Tvornici nastupaju već 16 godina održavajući tradicionalne proljetne i jesenje koncerte koji su do zadnjeg mjesta ispunjeni oduševljenom publikom. Tako je u njihovoj glazbi uživao toliko velik broj posjetioca da bi se moglo napuniti nekoliko arena. Provjerite zašto. Jura i bend osobito pozivaju one koji ih do sada nikad nisu vidjeli da se priključe plemenu veselih i raspjevanih sljedbenika' - izjavio je povodom skorašnjeg susreta Jura Stublić.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Čitateljima tportala darujemo 3x2 ulaznice za koncert Jure Stublića i grupe Film (3. studenog,Tvornica kulture). Dobitnici su Jelena Kiš, Goran Trbojević i Theodra Janjušević.