nagradnjače

Vodimo vas na koncert J.R. Augusta u Vintage Industrial

20.11.2017 u 12:59

Bionic
Reading

Nakon premijernog ukazanja u Ljetnom vrtu Savske 160, J.R. August vraća se na istu lokaciju, ali ovaj put u koncertnu dvoranu gdje će odraditi svoj prvi samostalni koncert u pratnji zbora kojeg čini 12 apostola i gostujućih glazbenika

Kao predizvođač nastupit će Jelena Mesarić koja će na usnoj harmonici i akustičnoj gitari uvesti publiku u atmosferu kroz obrade Neila Younga i srodnih mu autora.

Fokus je na prezentiranju EP-eva koje je J.R. August objavio prošle i početkom ove godine: 'Tea Party with Mr. Death' i '33' te će predstaviti publici materijal koji će tvoriti njegov prvi dugosvirajući studijski album imena 'Dangerous Waters' J.R. August je izmišljeni lik, dio ličnosti Nikole Vranića, nekad više, nekad manje ... Nikola Vranić se bavi smišljanjem priča i melodija, a August kao jedan od njegovih likova ih izvodi na pozornici pred ljudima.

Mističnoj gospel atmosferi mladog zabočkog autora doprinosi i simboličan datum koncerta u odnosu na naslov njegovog trećeg EP-a -> 22 + 11 = 33 

Malo tko može prenijeti emocije, tekstualno, vokalno i melodijski kao što to može ovaj zabočki glazbenik, zato dođite na koncert 22. studenog u Vintage Industrial i podržite J.R.Augusta koji vas sigurno neće ostaviti ravnodišnima.

Srijeda 22. studenog // Savska 160

Više informacija o programu Vintage Industriala:

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za koncert J.R. Augusta (u Ljetnom vrtu Vintage industrial bara, 22. studenog). Dobitnik je Martina Katanec.