nagradnjače

Vodimo vas na jedinstveni program festivala Rocks&Stars @ Cave Romane - Discover Israel

26.06.2018 u 13:51

Bionic
Reading

Njihov live je bio urnebesno dobar, toplo ih preporučam – izjavio je Tom Robinson poznati radijski voditelj s BBC6 o izraelskom bandu Acollective koji ovo ljeto nastupaju na Rocks&Stars @ Cave Romane festivalu u istarskom Vinkuranu na Medulinskoj rivijeri i to u starom rimskom kamenolomu

Ovaj band koji dolazi iz Tel Aviva nastupit ću u sklopu jedinstvenog, festivalskog programa Discover Israel kojem je cilj predstaviti glazbeno-zabavnu kulturu ove bogate zemlje. Uz njih će na festivalu nastupiti i mentalist Roy Yozevitch te Duo Ozone. Sudionici festivala 1. i 2. kolovoza uživat će i u bogatoj izložbi fotografija Gilarda Benarija, a gastro delicije Izraela bit će predstavljene prvog dana ovog dvodnevnog programa.

Inače je Acollective jedan od najuspješnijih bandova u Izraelu, a nastupali su u Velikoj Britaniji, SADu, Južnoj Koreji, Njemačkoj, Indiji, itd. Oni kroz svoj glazbeni izričaj promiču balans između katarze i tuge, na neki način kao da žele demonstrirati kako je živjeti u Izraelu. Izražavaju se kroz Trippy folk, psihodeličnu elektroniku, progresivni pop i bliskoistočni blues, a njihov album Dolazak svjetlosti uistinu je glazbeni trijumf.

Acollective - Happiest of All Memorial Days Izvor: Društvene mreže

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane svečano će se otvoriti 28. lipnja i to humanitarnim Maksima Mrvica. Iznimno bogat festivalski program publici će predstaviti ponajbolje umjetnike iz svijeta glazbe, kulture i zabave pa publiku očekuju i Ivan Šarić, Darko Rundek, Stefan Milenković, gudački kvartet Bond, Ricchi e Poveri, Stojan Matavulj i dr. Više na www.caveromane.com

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za 2 dana festivala Rocks&Stars @ Cave Romane 1. i 2. 8. za program Discover Israel (istarski Vinkuran). Dobitnik je Iva Mušković.