TEK MU JE 70

Vlado Kalember objavio fotografiju staru više od 50 godina: 'Evo to sam ja!'

04.06.2023 u 12:56

Bionic
Reading

Legendarni glazbenik krajem travnja proslavio je okrugli 70. rođendan, a sad je na svom Instagram profilu objavio fotografiju staru više od 50 godina

'Evo to sam ja ! Sviram fagot u školskom orkestru, a prošlo je samo nešto preko 50 godina Što je to u smislu vremena? Ništa! Ionako su prošle prebrzo! Možda se zemlja vrti sve brže oko sebe i oko sunca pa zato vrijeme sve brže prolazi', napisao je Vlado Kalember uz crno-bijelu fotografiju objavljenu na svom Instagram profilu.

Frontmen jednog od najpopularnijih bendova bivše države Srebrna krila i veliki šarmer nedavno je napunio 70 godina, a mladolik izgled može zahvaliti i samodisciplini.

'Oduvijek sam smatrao da alkohol i showbizz ne idu zajedno, a sve na što sam se mogao navući sam nastojao izbjegavati. Ja sam užasno dosadan tip, nisam nikada bio sklon porocima. Sportskim riječnikom, Vlado je objasnio da svaki sport ima svoj out i korner, pa tako i život. Ako iziđem izvan crte onda sam izvan igre. Nogometno igralište je uvijek iste veličine, no ima onih koji se tu snalaze dobro poput Maradone, Modrića, Messija, Ronalda i Pelea, no ima onih za koje vrijede ista pravila, no ne snalaze se na njemu tako dobro', rekao je nedavno glazbenik.

  • +2
Vlado Kalember Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nedavno je govorio o bivšoj supruzi Ani Rucner s kojom ima sina Dariana. Nakon razvoda ostali su i više nego u dobrim odnosima, što je iznenadilo sutkinju tijekom brakorazvodne parnice. 'Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati', izjavio je glazbenik na gostovanju u Special Happy Showu.