JOSHUA JACKSON I HILARY DUFF

Vjenčanja u najvećoj tajnosti: Oženila se zvijezda tinejdžerske serije 'Dawson's Creek', ali i holivudska slatkica

22.12.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Kako otkriva magazin People, glumac i njegova osam godina mlađa odabranica, glumica i manekenka Jodie Turner-Smith ozakonili su svoju ljubavnu vezu, a sve su glasnija šuškanja i kako će novopečeni supružnici za nekoliko mjeseci prvi puta postati roditelji. Osim njih, svoju su vezu ozakonili Hilary Duff i Matthew Koma, koji su prije godinu dana postali roditelji malene djevojčice

Informaciju da se 41-godišnji glumac i zvijezda tinejdžerske serije 'Dawson's Creek', Joshua Jackson vjenčao s 33-godišnjom glumicom i manekenkom Jodie Turner-Smith otkrio je za magazin People izvor blizak paru. Potvrda medijima stigla je nekoliko mjeseci nakon što je britanski Daily Mail otkrio da je par dobio bračnu dozvolu.

Osim vijesti da su ozakonili vezu, medijima se proširila i ona kako je Jodie Turner-Smith trudna te da će za nekoliko mjeseci Jacksonu roditi njihovo prvo dijete.

Inače, svoju ljubavnu vezu par je skrivao od medija još od studenog prošle godine kada su snimljeni kako se drže za ruke,a za svoje prvo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu odabrali su premijeru 'Queen & Slim' na AFI Festu prošlog mjeseca u Hollywoodu.

  • +7
Joshua Jackson i Jodie Turner Smith Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Prije ove veze, Joshua Jackson bio je u desetogodišnjoj vezi s glumicom i bivšom manekenkom Diane Kruger, a njihov prekid, u ljeto 2016. iznenadio je javnost i njihove obožavatelje.

Osim Jacksona, ovoga se vikenda udala i njegova kolegica, holivudska slatkica Hilary Duff, koja je na intimnoj ceremoniji u svom domu u Los Angelesu izmijenila bračne zavjete sa svojim zaručnikom Matthewom Komom.

  • +5
Hilary Duff i Matthew Koma Izvor: Profimedia / Autor: OGUT / StarMax / Profimedia

'Ceremonija je započela uz zalazak sunca, a obred je održan unutar kuće, nakon čega je domjenak održan u bijelom šatoru postavljenom u dvorištu', otkrio je izvor blizak paru, dodavši da su među uzvanicima bili članovi obitelji, ali i bliski prijatelji.

Par je inače prošle godine u listopadu dobio djevojčicu Banks Violet Bair, dok 32-godišnja glumica iz propalog braka s Mikeom Comrijem ima sedmogodišnjeg sina Lucu.