POLJUBILA VRATA

Polusestri Meghan Markle zabranjen ulaz u Kensingtonsku palaču

07.10.2018 u 21:34

Bionic
Reading

Samantha Markle, polusestra Meghan Markle, stigla je do Kensingtonske palače gdje ju je zaustavio zaštitar i zatim je otpravio

Zaštitar na ulazu u Kensingtonsku palaču imao je nemilu dužnost 53-godišnjoj Samanthi Markle reći da ne može posjetiti svoju polusestru Meghan Markle. Samantha Markle godinama nije razgovarala sa svojom polusestrom, no prije nekoliko mjeseci počela je govoriti ružne stvari o njoj na društvenim mrežama, pogotovo u vezi njenog odnosa s Thomasom Markleom. Niti Samantha, niti Thomas Markle nisu bili na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Samantha Markle u London je stigla prije oko tjedan dana kako bi Meghan uručila poruku. Nije poznato što piše u poruci za 37-godišnju vojvotkinju od Sussexa.

Meghanina polusestra je do rampe na ulazu u palaču stigla u invalidskim kolicima zbog toga što boluje od multiple skleroze. Britanski mediji opisali su razgovor sa zaštitarom kao verbalni sukob.

Zaštitar je na kraju natjerao Samanthu Markle i njenog pratioca da napuste premise, no ne prije nego mu je polusestra uručila pismo za Meghan Markle.

Prema Samanthi Markle i njenom 74-godišnjem ocu, Meghan Markle prekinula je svaku vezu s njima nakon kraljevskog vjenčanja. Polusestra tvrdi kako bi željela da zaborave prošlost i da se svi pomire.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.