nemoćan i SLAB

Više sam ne može otvoriti ni staklenku: Borba s bolešću slavnog 'Krokodila Dundeeja' oslabila do neprepoznatljivosti

08.11.2022 u 14:49

Bionic
Reading

Australska filmska legenda Paul Hogan, najpoznatiji po svojoj kultnoj ulozi u filmu 'Krokodil Dundee', progovorio je o svojim zdravstvenim problemima, otkrivši obožavateljima da je nakon borbe za zdravlje i ugrađenog pacemakera ostao slabašan i nemoćan

U prošlogodišnjem intervjuu za Sunrise Hogan je otkrio da ima problema s bubrezima, koje pokušava riješiti steroidnim lijekovima.

'Bilo mi je bolje. Imao sam problema s aortom i bubrezima i liječenje je to riješilo, ali sam dosta oslabio, izjavio je 83-godišnji glumac u emisiji A Current Affair.

'Jednostavno... izgubio sam svu tjelesnu masnoću, mišići su se smanjili i bio sam jako slab, ali snaga mi se vraća', rekao je Hogan, dodavši kako još uvijek nema niti grama tjelesne masnoće.

Glumac koji je slavu stekao boreći se s krokodilima, otkriva kako je morao tražiti svog 24-godišnjeg sina, kojeg ima s bivšom suprugom i kolegicom iz filma 'Krokodil Dundee' Lindom Kozlowski, da mu otvara staklenke.

Zavidnu formu Hogan je držao još sa 79. godina, uvjeren da bi mogao savladati većinu 40-godišnjaka, ali s 80-ima su se stvari počele mijenjati.

'Postoji izreka da navršiti 80 godina nije za šonje jer se stvari počnu raspadati, ali ne mogu se žaliti', rekao je Hogan, dodavši kako nije tamo gdje mu je suđeno biti, ali ne smije se žaliti ni na što.

Naime, legendarni glumac se 2005. za stalno preselio u SAD. Želja mu je vratiti se u Australiju, ali ga u SAD-u drži njegov sin Chance.

  • +5
Paul Hogan Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Imao sam nadaren život. Dogodilo mi se puno prekrasnih stvari koje nisam zaslužio pa se ne bih trebao žaliti, ali da, idealno bi bilo da se vratim u Sydney jer mi nedostaje ostatak moje obitelji', priznaje Hogan.

'Nedostaju mi ​​ljudi, atmosfera... Postoji nešto u što jednostavno ne možete uprijeti prstom, ali ima to nešto u Australiji što je prijateljskije i opuštenije. Radije bih bio tamo, ali moje najmlađe dijete je Amerikanac i on ima samo mene, dok moje cijelo pleme kod kuće imaju jedni druge', kaže Hogan i dodaje kako će izdržati još malo, ali će se na kraju ipak vratiti.

Slavni glumac je i u jeku najžešće pandemije Covida govorio kako očajnički čezne za domom. Nezadovoljan ogromnim brojem antivaksera i poricatelja Covida u SAD-u Hogan je rekao kako će se vratiti onog trenutka kad bude mogao ući u avion, a da u domovini ne bude morao biti zaključan u hotelu dva tjedna.