nikad ljepša

Viktorija Rađa pokazala zanosno tijelo na odmoru u Grčkoj

20.09.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Bračni par Rađa pridružio se brojnim Hrvatima koji su ove godine uživali u ljepotama najjužnijeg dijela Balkanskog poluotoka. Bivša misica i supruga proslavljenog košarkaša s odmora u Grčkoj svakodnevno objavljuje fotografije i snima 'storyje' na Instagramu te pokazuje djelić svoje idile u kojoj uživaju njezini pratitelji

Nakon Vedrana Ćorluke i Franke Batelić, Marijane Batinić, Ivana Šarića i Korane Gvozdić, Ane Gruice, Maje Šuput i Sonje Kovač, i bračni par Viktorija i Dino Rađa odlučili su svoj ovogodišnji odmor provesti u Grčkoj.

Prošle su 22 godine otkad je Viktorija ponijela titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske, a i danas ima zanosno tijelo. Svoju savršenu figuru voli pokazivati u kupaćim kostimima, a zadnjom objavom plijeni pažnju u vrućim traper hlačicama, na kojoj su tako u prvom planu njezine vitke noge.

Viktorija i Dino su roditelji sinova Roka i Nike, kojeg je splitska ljepotica rodila 2008. godine. Brzo nakon porođaja vratila je savršenu figuru i doista je dobar primjer toga da se uz malo truda može održati dobra forma bez obzira na godine.

Napokon sam i ja zauzela poziciju😍 @jadevtales ma gamiola❤️

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

A few good man❤️

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic