RAJ ZA OČI

Provokativnom fotografijom u bikiniju Viktorija Rađa se oprostila od ljeta

26.08.2017 u 20:48

Bionic
Reading

Viktorija Rađa zapalila je društvene mreže fotografijom u minijaturnom kupaćem kostimu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Supruga našeg uspješnog košarkaša Dine Rađe iskoristila je posljednje ljetne dane za uživanje u morskim radostima

Prošle su 22 godine od kada je Viktorija Rađa proglašena za Miss Dalmacije i ponijela lentu druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske, no prekrasna Dalmatinka izgleda kao da je vrijeme stalo. Atraktivna bivša misica podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se vidi kako uživa u kupanju i sunčanju kojemu bi uskoro mogao doći kraj.

Lijepa Viktorija počastila je svoje pratitelje provokativnim ljetnim izdanjem u zebrastom bikiniju, a isti je bikini nosila i početkom ljeta kada se također uslikala za svoj Instagram album. 'Još malo', napisala je 40-godišnja ljepotica ispod fotografije, aludirajući na kraj ljeta koje se pomalo bliži.

Jos malo🤦🏻‍♀️😏🐠🐡☀️🌊#summer #jadevtales #fun #sealover

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

U prvom planu na fotografiji su Viktorijini istesani trbušnjaci, duge noge i obline koje su Dinu Rađu bacile u trans kada je prvi put upoznao svoju suprugu. Hrvatski košarkaš koji je nedavno proslavio svoj 50. rođendan i deset godina mlađa Miss Dalmacije upoznali su se u zagrebačkom restoranu Atlanta prije 22 godine.

Eeee?#lovesummer #sundays #sun #jadevtales #jadevtalesswimwear👙 ☀️🌊🍉

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Od trena kad su ugledali, iskre su frcale na sve strane, a zbog dugonoge Viktorije košarkaš je ubrzo nakon toga ostavio dotadašnju suprugu i 2001. godine uplovio u bračnu luku s Viktorijom. Ljepotica je modne i pjevačke vode zamijenila obiteljskim obavezama, a 22-godišnji brak joj, čini se, itekako godi.

Nešto sam ti se zamislila🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂#summer #whiteday #look 👙🐟🦀🦑🐠

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Zanosna Viktorija u dokaz ljubavi istetovirala je na stopalu Dinino ime, a bračni par Rađa osim dugogodišnje ljubavi mogu se pohvaliti i svojim sinovima Nikom i Rokom, dok iz prvog braka s bivšom suprugom Željanom košarkaš ima sina Duju.

  • +2
Viktorija Rađa u modnoj kampanji Elfsa Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Danijel Galic