njezino vrijeme tek dolazi

[VIDEO] Svi su ljuti što nije prošla, a evo što Albina kaže o svom nastupu na Eurosongu

19.05.2021 u 08:38

Bionic
Reading

I dalje se priča o Albini i njezinom nastupu na Eurosongu. Simpatična Splićanka je vjerovala da će Europa i svijet prepoznati njezin trud, kao i cijelog njezinog tima, ali u subotu je nećemo gledati u finalu. No ona nije tužna, publici u domovini obratila se kratkim videom

'Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani... jer mi nismo, ja sam stvarno super! I ja vam stvarno sa sigurnošću kažem da mi u zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili. Budite ponosni na nas, pratite nas i dalje!!', kazala je Albina u videu. dobila ovacije publike u Ahoy Areni u Rotterdamu u Nizozemskoj, ali i podršku iz cijeloga svijeta preko društvenih mreža.

Albina se oglasila i na svom Instagram profilu: 'Jesmo li vas rasplesali? To je najvažnije! Šaljem vam puno pozitivne energije i zahvaljujem na ljubavi koju nam šaljete. Sve se događa s razlogom, jedva čekam vidjeti što me sve čeka dalje'.

Nakon polufinala na Facebooku se javio i autor pjesme 'Tick-Tock' Branimir Mihaljević, koji se zahvalio na podršci.

Izvor: Društvene mreže

'Toliko sam ponosan. Albina, cijeli tim i sve što smo zajedno u posljednjim mjesecima napravili da Vam to ne mogu riječima opisati. Siguran sam da smo zaslužili večeras proći u finale. Primali smo sve vaše poruke i svu dobru energiju koju nam šaljete. Ne pamtim ovakvo zajedništvo oko jedne pop pjesme', napisao je Mihaljević. Podsjetimo, U finale iz prvog polufinala idu Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN