NAKON 13 GODINA

[VIDEO] Ponovo se može čuti njegov glas u neobjavljenoj pjesmi: Poslušajte duet Dine Dvornika s Alkom Vuicom

20.08.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Jednu od nikada dovršenih i objavljenih pjesama neprežaljenog kralja funka sačuvao je i završio njegov producent i kantautor Srđan Sekulović Skansi, koji je za pjesmu napravio glazbu i aranžman, a stihove je napisala Alka Vuica. Danas na njegov rođendan objavljena je pjesma 'Na Karibe'

'Imao sam taj demo, 'Na Karibe', koji je bio u dosta lošem stanju, bila je to na brzinu sklepana ideja u nekom trenutku kakvog smo znali imati Dino i ja. Dugo je stvar stajala sa strane, a onda sam malo po malo, restaurirao fragmente kao arheolog s djetlićem i kistom te nakon mukotrpnog rada, dobio nadu da možda nešto bude. I gle slučajnosti, par dana nakon toga sam, družeći se sa Alkom, skužio da obožava Jamajku i tamo često ide. Plus, ona i Dino su bili baš dobri frendovi, čak joj je Dino radio na nekim njenim pjesmama kao producent. Odmah sam ponudio Alki da završi tekst i gostuje kao vokal što je ona oduševljeno prihvatila i eto, još par godina poslije, konačno smo završili i smixali Karibe', poručio je Srđan Sekulović Skansi.

On i Alka Vuica odlučili su objaviti pjesmu na njegov 57. rođendan te brojnim fanovima omogućiti da nakon 13 godina ponovo čuju glas Dine Dvornika.

Izvor: Društvene mreže

'Ne biste vjerovali koliko imam neobjavljenih pjesama. Imam čak i neke pjesme koje smo radili Dino i ja samo uz gitaru, snimljene na kazeti. To su pravi biseri! E, pa tako je i Skansi čuvao ovu pjesmu sve dok me nije pozvao da mu pomognem da je završimo', rekla je Alka Vuica za tportal.