FILMMUSICORKESTAR

[VIDEO/FOTO] Glazba s filmskih platna uveseljavala Zagrepčane od Gajnica do Trešnjevke

17.05.2020 u 23:52

Bionic
Reading

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba popularni duble-decker otisnuo se u nedjelju na još jedno glazbeno putovanje Zagrebom

Ove nedjelje za glazbu s krova turističkog autobusa bio je zadužen Filmmusicorkestar, koji je izveo set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija iz kultnih domaćih filmova 'Tko pjeva zlo ne misli', 'Samo jednom se ljubi', 'Kaži zašto me ostavi' kao i velike hitove Gabi Novak i Arsena Dedića.

Glazbeni autobus već nekoliko nedjelja voza se dijelovima grada, uveseljavajući građane zagrebačkim šlagerima i svevremenskim hitovima s filmskog platna. Na svakoj od stanica pojedinih ruta, double-decker se zadržava oko 10 minuta, a točna lokacija zaustavljanja određuje se na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Set najvećih domaćih i inozemnih hitova s filmskog platna, kojima su osvojili srca Zagrepčana na svom prvom putujućem koncertu prije dva tjedna, Filmmusicorkestar je danas u 17 sati počeo izvoditi u Gajnicama, a preko Črnomerca su stigli do Trešnjevke.

Ova mini glazbena turneja na krovu double-decker autobusa završava sljedeće nedjelje. Nastupit će Tvrtko Stipić & Tango Appassionata, a šarm zagrebačkih šlagera zapuhat će Dugavama, Sloboštinom i Savicom.

  • +13
Filmmusicorkestar zabavljao je građane u zapadnom dijelu grada Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regović/PIXSELL