NAPETO U 'ŠIFRI'

[VIDEO] 65-godišnjak došao na korak do pola milijuna kuna: Poskliznuo se na pitanju o britanskoj kraljevskoj obitelji

03.05.2019 u 11:22

Bionic
Reading

U HRT-ovom kvizu 'Šifra' u četvrtak navečer nastupio je 65-godišnjak Dragutin Židanić. Simpatični Zagrepčanin imao je priliku osvojiti pola milijuna kuna no pitanje o članovima britanske kraljevske obitelji ga je u tome spriječilo

Penzioner Dragutin Židanić zasigurno će od sad imati drukčije mišljenje o prinčevima Harryju i Williamu te njihovim suprugama. Osvojio je 125 tisuća kuna te mu se pružila prilika da iz HRT-ovog kviza 'Šifra' ode s 500 tisuća kuna ali na pitanje da poreda članove kraljevske obitelji od najstarijeg do najmlađeg nije odgovorio.

'Na žalost, ne znam razliku, ali s obzirom da imam 125 tisuća kuna više nego kad sam došao u studio, nećiu igrati, bit ću zadovoljan', kratko je poručio nekadašnji inženjer elektrotehnike.

Voditelj kviza Joško Lokas mu je otkrio kako je trebao odgovoriti. Najstarija je vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle koja će u kolovozu proslaviti 38. rođendan, nakon nje je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton koja ima 37 godina, pa vojvoda od Cambridgea princ William koji ima 36 godina, a na kraju vojvoda od Sussexa, 34-godišnji princ Harry.