sasvim iskreno

Victoria Beckham tvrdi da se nije podvrgnula estetskim zahvatima lica te da je nakon povećanja grudi - zažalila

01.10.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Bivša pjevačica grupe Spice Girls danas izgleda mnogo sofisticiranije nego u danima u kojima je žarila i palila glazbenom industrijom. No u 46. godini života izgleda besprijekorno, zbog čega mnogi smatraju da odlazi pod nož ili na razne estetske tretmane zatezanja kože. Victoria Beckham takve navode odbacuje

Nekadašnja spajsica, danas dizajnerica i poduzetnica Victoria Beckham u razgovoru za This Morning progovorila je prvi put otvoreno o operacijama, estetskim zahvatima i tretmanima ljepote.

Prema mnogima, Victoria izgleda nevjerojatno dobro za svoje godine, pa kažu da je kožu lica dovela do savršenstva odlazeći na razne tretmane zatezanja botoksom i filerima, što danas nije rijetkost među mnogim ženama.

Međutim, Victoria odbacuje takve navode te govori: 'Nisam se podvrgla kirurškim zahvatima, no nikad ne reci nikad.'

Mediji već dug niz godina prate transformacije u imidžu poznate Britanke, a koja je od popularne pjevačice postala ikona stila i sinonim za sofisticirano odijevanje. Sukladno tome, izbacila je ekstenzije, ekstremne promjene boje kose, prejaku šminku, upečatljive boje odjeće, ali i izvadila silikone iz grudi koje je stavila još prije 20-ak godina.

Prije dvije godine gospođa Beckham za britanski je Vogue kazala: 'Da mogu poručiti nešto mlađoj sebi, bilo bi to da se ne igram svojim grudima. To je jedina stvar zbog koje žalim. Danas više nemam silikone. Sve ove godine toliko sam to negirala, a sve je to bio znak nesigurnosti. Shvatila sam da trebam biti zadovoljna sobom onakvom kakva jesam i slaviti to.'