LIJEPO JU JE VIDJETI

Vesna Pisarović se aktivirala na sceni i otvorila profil na Instagramu

15.11.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Pjevačica trenutno živi na relaciji Zagreb - Berlin, a po nekoliko mjeseci je u svakom gradu. Nedavno je u Zagrebu pjevala hitove koji su je proslavili pred oduševljenom publikom. Čini se da se Vesna Pisarović sve više okreće glazbi kakvu je nekad izvodila, a odlučila je i otvoriti profil na društvenoj mreži

Prošlog vikenda Vesna Pisarović, koju publika pamti po pjesmama 'Da znaš' (prepjev Laure Pausini), 'Bježi od mene', 'Dolje na koljena' i 'Jutro donosi kraj', održala je prvi samostalni koncert u Zagrebu i prvi u Hrvatskoj nakon 12 godina. Na njemu nije pjevala jazz, koji joj je već dugo ljubav i opsesija, a nastupila je na brucošijadi Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Iako je dugo izbjegavala aktivnosti na društvenim mrežama, pokleknula je i otvorila svoj profil na Instagramu. Do sada je objavila tek nekoliko objava vezanih uglavnom za posao.

View this post on Instagram

Brucošijada FER-a 10.11.! Hvala vam od ❤

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

I danas je sigurna da je ispravo postupila kad je popularnu glazbom zamijenila jazzom, i to baš na vrhuncu karijere. 'Ne, ne žalim ni za jednim danom, ni prije, ni sada, ni sutra', izjavila je za RTL Ekskluziv.

Htjela je više glazbe, manje show businessa. 'Baveći se ovom glazbom još više pjevam, još se više bavim muzikom, ali se manje slikam. Manje je medija, manje je kamera, manje je eksponiranosti, svi tih popratnih stvari, ali puno više muzike. U tome sam našla sebe, ali to nikako ne znači da neću snimiti bar još jedan pop album', rekla je. Punih 12 godina skuplja pjesme i za novi pop album, a proteklog ljeta pojavila se na 21. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.

Iako već godinama živi u Berlinu, ne isključuje mogućnost da se jednog dana ipak vrati u domovinu. 'Sad sam došla do te faze da bih mogla živjeti svugdje. Mogla bih čak živjeti na Korčuli ili na Visu zimi', poručila je.

  • +5
Vesna Pisarović promovirala novi album i spot Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL