PODRŠKA PRIJATELJIMA

Dugo je nismo vidjeli, a sada se Vesna Pisarović pojavila na reviji

26.10.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Među mnogim uzvanicima na sinoćnjem Bipa Fashion.hr-u pojavila se i jedna pjevačica koju se rijetko viđa na takvim događanjima. Budući da živi na relaciji Berlin - Zagreb te je u potpunosti posvećena glazbi, Vesna Pisarović ipak je pronašla vremena da pogleda reviju modnog dvojca Klisab, s kojima je prije i sama surađivala

'Budući da sam s dečkima iz Klisaba prije surađivala, došla sam ih podržati na njihovoj reviji. Tek sam stigla iz Berlina i ostati ću u Zagrebu dva do tri tjedna, budući da su u tijeku moje pripreme za koncert u Močvari 8. studenog, kojeg pripremam s odličnim bendom. To će biti idealna prilika da promoviram svoj posljednji album 'Naša velika pjesmarica', na kojem se nalaze jazz obrade pjesama 50-ih i 60-godina', izjavila je Vesna Pisarović, nakon što je na Bipa Fashion.hr-u pogledala modnu reviju dvojca Klisab.

Posljednjih godina Vesna Pisarović živi na relaciji Berlin - Zagreb, a o svom privatnom životu i braku s Ozrenom Pupovcem, sinom Milorada Pupovca, nerado govori. Ipak, za tportal je rekla: 'Osim što sam zadovoljna na privatnom planu, jako sam sretna i zadovoljna i poslovno jer jako puno nastupam u različitim formacijama.'

  • +2
Poznati na 2. večeri Bipa Fashion.hr Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Iako se mnogi pjevači danas srame svojih početaka i pjesama koje su prije izvodili, s Vesnom Pisarović to nije slučaj. Kako je nedavno izjavila za tportal, na svoju nekadašnju karijeru i hitove poput 'Da sutra umrem', 'Sasvim sigurna' i 'Dolje na koljena', danas ne gleda kao na nešto manje vrijedno.

  • +5
Vesna Pisarović promovirala novi album i spot Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'To je bilo intenzivno razdoblje u kojem sam duhom i tijelom bila angažirana i taj dio mog života tada je bio oblikovan prije svega odnosom prema publici. Sve što sam tada radila, mislila, mijenjala, htjela, pisala bilo je s ciljem da se svidim publici. To je bio period baziran na emotivnoj razini, a ovo čime se sada bavim više zaokuplja intelekt, tu je potrebno puno rada i sve me to potpuno razapinje, ali ujedno i ispunjava i vrlo sam sretna', istaknula je pjevačica, koja je s mnogim nekadašnjim kolegama i suradnicima i dalje u kontaktu.