KIRSTEN DUNST

Veliko veselje: Slavna glumica na poseban način objavila sretnu vijest

30.03.2021 u 20:49

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Kirsten Dunst poznata po ulogama u filmovima 'Intervju s vampirom', 'Melankolija', 'Wimbledon' ili 'Marija Antoaneta', fotosessionom za W Magazine otkrila je da je ponovno trudna

Glumica i njezin zaručnik Jesse Plemons ne kriju sreću što će ponovno postati roditelji.

Plavokosa zvijezda koja je u svijet showbizza ušla kao djevojčica nije otkrila spol djeteta, a sretnu je vijest o proširenju obitelji objavila s puno stila - fotosnimanjem za W Magazine.

S kolegicama Elle Fanning i Rashidom Jones, Kirsten Dunst (38) pozirala je u čipkastoj haljini dizajnerica Kate i Laure Mulleavy, inače svojih dobrih prijateljica. Kirsten je pozirala pred objektivom fotografkinje Zoë Ghertner pokazavši svoj trudnički trbuščić, a cijeli je fotosession režirala njezina prijateljica, redateljica Sofia Coppola s kojom je surađivala u brojnim filmovima.

  • +4
Kirsten Dunst Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Inače, Kirsten i Jesse upoznali su se 2016. na snimanju hvaljene serije 'Fargo', a tek su nakon godinu i pol nakon prvog susreta ušli u vezu. Zbog posla su često znali raditi do kasno, vježbajući svoje uloge i ljubav je planula, rekla je glumica.

Zaručili su se u siječnju 2017., a godinu i pol dana kasnije, rodio se njihov sin Ennis kojeg je 2019. ponosna mama Kirsten povela na svečanost otkrivanja svoje zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu.

U ranijem je intervjuu slavna glumica priznala kako posao majke nije nimalo lak te da ima puno izazova.