KEIRA KNIGHTLEY

Veliko slavlje u obitelji slavne brinete

14.09.2019 u 13:11

Bionic
Reading

Poznata britanska glumica Keira Knightley i suprug, glazbenik James Righton, ponovno su postali roditelji

Premda svoj privatni život nastoje držati podalje od medija, fotografima nije promaknula šetnja slavnog showbizz para londonskim ulicama s kolicima.

Budući da je lijepa brineta koja se proslavila ulogom u 'Piratima s Kariba', bila bez trudničkog trbuščića, britanski su se mediji raspisali o tome kako je u obitelj Keire Knightley i bivšeg člana Klaxonsa stigla prinova što znači i da je četverogodišnja Edie dobila brata ili sestru.

Glumica je tek u svibnju otkrila kako će ponovno postati mama na Chanelovoj modnoj reviji kad je zablistala u prekrasnoj trudničkoj haljini.

Par se vjenčao u Francuskoj u svibnju 2013., a kćerkicu su dobili dvije godine nakon. U nedavnom je intervju, glumica otkrila kako joj je iskustvo majčinstva promijenilo život iz temelja.

  • +5
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID

'Mislim da se ženama ne daje dovoljno priznanja za sav fizički i emocionalni maraton koji prolaze dok odgajaju dijete. Ja imam sreće, imam uspješnu karijeru i mogu se u potpunosti posvetiti majčinstvu. Ali opet, jako je teško', rekla je Keira.