1. GRETIN ROĐENDAN

Veliko slavlje u domu Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

04.11.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana tročlana obitelj Franke i Ćorluke postala je bogatija za još jednog malenog člana, a rođenjem malene Grete njihov je sinčić Viktor postao stariji brat. Danas se u njihovom domu naveliko slavi, a malena princeza će na torti puhnuti u svoju prvu svjećicu

Uz pregršt fotografija snimljenih tijekom posljednjih godinu dana, emotivna mama i pjevačica Franka Batelić, svojoj je kćerkici Greti čestitala 1. rođendan.

'Greta.. ti biseru moj, svjetlosti moja - sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice. 🤍 Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir. Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru - da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. ❤️ Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo - mama, tata i Viktor - uvijek.'

Svega nekoliko je sekundi trebalo od objave da se krenu nizati čestitke upućene maloj slavljenici - od Marijane Batinić i Maje Šuput do Josipe Perišić, a možemo samo pretpostaviti kakvu su proslavu za svoju princezu organizirali ponosni roditelji.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Najpoželjnije traperice osvojile su i Franku Batelić koja ih jako dobro zna nositi

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a u siječnju 2020. godine rodilo se njihovo prvo dijete, sin Viktor.

zagrebačka promocija

Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda, uz nju su bili Ćorluka i mama

Pogledaj galeriju

Baš kao što je to bio slučaj prije rođenja Viktora, Franka Batelić i prije drugog poroda snimila je novu hit baladu pod nazivom 'Priča o nama', za koju je spot snimala u visokom stupnju trudnoće.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'