NAKON SVEGA

Veliki povratak posrnule tinejdžerske zvijezde: Može li Mischa Barton još jednom stići do vrha?

23.06.2019 u 08:42

Bionic
Reading

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda, koja je svjetski uspjeh stekla zahvaljujući hit seriji 'O.C.', ali je i pod teretom slave zaglibila u ovisnosti, najavila je svoj veliki povratak te je, kako je rekla, u potrazi za savršenom ulogom

Mnogi je se sjećaju kao jedne od glavnih glumica u seriji 'O.C.', koja se emitirala od 2003. do 2007. godine i koju su obožavali tinejdžeri diljem svijeta. Mischa Barton sa novostečenom slavom teško se nosila, a počela se družiti i s Lindsay Lohan i Nicole Richie, a onda joj je sve krenulo nizbrdo.

  • +2
Serija O.C. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvo je 2007., kada je završeno snimanje 'O.C'-ja uhićena zbog vožnje pod utjecajem droge, a dvije godine kasnije smještena je na psihijatriju. 'Doživjela sam potpuni slom, bilo je to zastrašujuće', ispričala je tek naknadno, a čini se kako je sada sve iza nje.

Danas 33-godišnjakinja izgleda gotovo neprepoznatljivo, a čini se kako, nakon svega, vodi i borbu s viškom kilograma koje je nakupila tijekom godina.

Mischa Barton trenutno se pojavljuje u MTV-jevom reality showu 'The Hills: New Beginnings', a, kako je otkrila u razgovoru za magazin Stellar, trenutno je u potrazi za nekom dobrom ulogom.

Mischa Barton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Filmska industrija u Los Angelesu je pomalo nezgodno mjesto, no ja sam tako odlučila. Cilj mi je prvo odbiti sve stvari koje doista ne želim raditi i pronaći one prave. Imam novi tim oko sebe i vraćam se u potragu za ulogama koje su prikladne', otkrila je Mischa Barton.