DROGA I ALKOHOL

Mischa Barton završila u bolnici nakon rođendanske zabave

28.01.2017 u 16:24

Bionic
Reading

Američka glumica je nakon zabave za svoj 31. rođendan završila u bolnici u Los Angelesu, a razlog je otkrila nakon što je puštena kući. Mischa Barton, koja se već godinama bori s ovisnošću, tvrdi kako joj je netko u alkohol podmetnuo opijat GHB poznatiji kao droga za silovanje

Mischa Barton nikako da raskrsti sa svojim porocima, a čini se kako bi prvo trebala raskrstiti sa svojim društvom da bi okrenula novu stranicu u životu. Onu bez opijata i alkohola. Naime, Barton je dan nakon svoje rođendanske zabave završila u bolnici, a kako je kasnije  objasnila razlog je bio GHB droga za silovanje koju joj je netko podmetnuo u piće.

O cijelom događaju odlučila je obavijestiti i javnost, kako bi žene mogle nešto i naučiti iz njezinog negativnog iskustva. Jutro nakon što je proslavila svoj 31. rođendan, Mischa je hitno hospitalizirana u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu. Već u petak, magazinu People je potvrdila kako je istina da je bila hospitalizirana, no da je puštena, a potom im je dala i izjavu u kojoj je sve objasnila.

Holivudska glumica već se duže vrijeme bori s ovisnošću o opijatima 

'Tu večer, otišla sam van s grupom prijatelja kako bi proslavila rođendan. Dok sam ispijala pića, shvatila sam da nešto nije u redu, jer se moje ponašanje promijenilo i mijenjalo se intenzivo tijekom idućih nekoliko sati. Dobrovoljno sam otišla u bolnicu kako bi dobila stručnu pomoć, a potom mi je osoblje otkrilo kako mi je netko usipao u piće GHB. Nakon noći provedene u bolnici, sada sam kod kuće i dobro sam. Želim zahvaliti svim djelatnicima bolnice na profesionalnosti i divnoj brizi. Ovo je pouka svim mladim ženama - pazite se ovoga i kada ste u sigurnom okruženju', poručila je glumica.

Double Vision #LadyInRed @joyrideesq @joyrideesq #esquirenetwork #JoyRide

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on

Jutro nakon burne proslave rođendana, Mischa Barton je hospitalizirana

Magazin People je potvrdio od strane policije da su izašli na teren, nakon nekoliko poziva, zbog buke koja je dolazila iz stana Mische Barton u Zapadnom Hollywoodu. Kada su izašli na mjesto događaja, policajci su zatekli glumicu i njezinog gosta. Prema izjavama očevidaca, Barton je bila odjevena te je čudno govorila, a potom je dobrovoljno odlučila otići u bolnicu.