s divljim jagodama

Veliki povratak na scenu: Mladen Vojičić Tifa oduševio fanove izvedbom hita

21.06.2023 u 16:34

Bionic
Reading

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa vratio se na scenu izvedbom hita 'Konji' u suradnji s Divljim jagodama koje izdaju novi album

U očekivanju objave Blu-Ray i dvostrukog vinilog izdanja 'Live in Beograd', Divlje Jagode u suradnji s legendarnim Tifom za Croatia Records objavljuju live izvedbu hit singla 'Konji'.

Nedavno je objavljen dugo najavljivani album 'Live in Beograd' legendarnih Divljih jagoda. Specijalni gost na tom povijesnom koncertu u Beogradu u ulozi vokala bio je Mladen Vojičić Tifa, koji je nekada branio boje Jagoda i otpjevao sve numere na albumu 'Konji'.

Povodom toga, a uoči objave albuma na ostalim nosačima zvuka (Blu-Ray, vinil), Jagode sada predstavljaju i live verziju pjesme 'Konji' koja se nalazi na popisu od 30 pjesama predstavljenih na ovom izdanju.

'Nakon neprolaznih numera 'Let na drugi svijet' i 'Jedina moja', odlučili smo da objavu fizičkih izdanja dočekamo uz pjesmu 'Konji' sa istoimenog albuma iz davne '88 godine', rekao je Zele Lipovača.

Za mix i master pjesme 'Konji' na ovome albumu zaslužan je Zoran Švigir Švigi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Nakon 45 godina postojanja zavidna je energija, sposobnost i prisutnost koju Divlje jagode imaju na sceni te profesionalnost koju njeguju objavom novih pjesama, izdanja i sadržaja prema svojoj vjernoj publici.

Objava live verzije 'Konji' u trenutku iščekivanja fizičkih izdanja još je jedan dokaz pridružen arhivu uspješnog i planiranog puta.

  • +2
Mladen Vojičić Tifa Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL