MICHELLE PFEIFFER

Veliki povratak holivudske ljepotice koja je proslavila 60. rođendan

30.04.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Holivudska veteranka eterične ljepote Michelle Pfeiffer neko vrijeme je izbivala iz svijeta filma, no vratila se u velikom stilu s nekoliko odličnih rola. Obzirom na mladolik izgled i zavidnu liniju, teško bi joj tko dao 60 godina koliko je proslavila 29. travnja

Lijepa plavuša koja se proslavila ulogom u filmu 'Lice s ožiljkom' mnoge je iznenadila kad je nakon filma 'Obitelj' 2013. uzela je odmor i nestala iz Hollywooda.

'Obitelj' iz 2013. Michelle Pfeiffer uzela je odmor i nestala iz Hollywooda, a razlog je, kako je kasnije, objasnila njezina obitelj.

  • +10
Raskošna vila Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vrlo sam uravnotežena osoba kad radim, ali uvijek sam bila oprezna oko angažmana koje uzimam i toga koliko će utjecati na raspored moje djece. Tako sam postala vrlo izbirljiva i onda, ne znam, vrijeme je jednostavno prolazilo... A sada, znate, kad je učenik spreman, učitelj se povlači. Nikad nisam izgubila strast prema glumi, osjećam se kao kod kuće kad sam na filmskom setu', rekla je Michelle koju smo mogli vidjeti u drami 'Mother!' Darrena Aronofskog, filmu 'The Wizard of Lies' u kojem igra u društvu Roberta de Nira i kao misterioznu udovicu u 'Ubojstvu iz Orient Expressa'.

  • +5
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Michelle smo ovog proljeća mogli vidjeti i u filmu 'Where Is Kyra?'.

Radnja filma prati nezaposlenu Kyru Johnson (Michelle Pfeiffer), koja se pokušava nositi sa svim poteškoćama u životu nakon što joj se cijeli svijet uruši, kada u jednom trenutku izgubi majku, supruga i posao. Film pokušava pokazati što se dogodi kad nam se oduzme svaki oblik sigurnosti.

Čini se i da se Hollywood zaželio lijepe Michelle pa ponude pljušte sa svih strana. Slavnu plavušu vidjet ćemo i u dva nova projekta: Marvelovom 'Ant-Manu' i 'The Wasp'.

Za Michelle redatelj 'Ubojstva u Orient Expressu' Kenneth Branagh kaže kako je ona lijepa u svakom pogledu.

'Njezin lik je seksi, ali zabavan, s finom dozom dramatičnosti', kaže slavni filmaš.

Inače, Michelle koja je već 24 godine u braku s producentom Davidom E. Kelleyjem u svojoj filmografiji ima i naslove poput 'Opasne veze', 'Povratak Batmana' i 'Doba nevinosti'.