LAŽIRA VLASTITU SMRT

Veliki obrat u zadnjim epizodama serije 'Dr. House'

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Posljednja epizoda serije 'Dr. House' koja je u Americi prikazana u ponedjeljak donosi veliki obrat, te kraj arogantnog, ali genijalnog Housea koji nakon što odglumi vlastitu smrt, sprovod i karmine, svom prijatelju Wilsonu kaže da mu preostaje samo pet mjeseci života jer umire od raka

U posljednjoj epizodi poznate serije o osebujnom liječniku kojeg je fantastično utjelovio Britanac Hugh Laurie House prvih pola sata provodi u gorućem skladištu razgovarajući s mrtvima i živima o tome gdje je sve pogriješio u svojoj dugoj karijeri, a nedugo nakon što izgovori naslov posljednje epizode, 'Everybody Dies', umre i sam. Tijelo je izneseno iz skladišta i mrtvozornik je potvrdio da je u pitanju glavna zvijezda serijala, donosi New York Daily.

Svi njegovi prijatelji i kolege, osim bivše šefice i djevojke Cuddy, nazočili su vrlo emotivnom pogrebu. U trenutku kad je njegov najbliži kolega Wilson počeo svoj posmrtni govor dragom prijatelju, na mobitel mu je stigla poruka sadržaja: 'Zašuti, idiote.'

Odmah potom Wilson Housea nalazi na stepenicama svoje zgrade kako ga čeka da s njim ludo provede posljednjih pet mjeseci života jer umire od raka.

Prvo mu objašnjava da je odglumio vlastitu smrt, a potom da je ionako mrtav. Njih dvojica odlaze na motorima uz zvukove pjesme 'Enjoy Yourself, It’s Later Than You Think'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi