i to se dočekalo

Pale su zaruke! Iva Šarić pokazala zaručnički prsten

06.10.2021 u 16:32

Bionic
Reading

Bivša manekenka, diplomirana ekonomistica i televizijska voditeljica i šest godina mlađi nogometaš Bruno Petković u vezi su godinu i pol dana, a u travnju je na svijet stigao njihov sin Adrian

Iz izvora bliskih paru, Story donosi da su pale zaruke između Ive Šarić i nogometaša Brune Petkovića. Sve je voditeljičinom najnovijom fotografijom s 'tajnih zaruka' s kojom se pohvalila na Instagram storyju, a na kojoj se vidi kakav je prsten dobila od svog dragog. Kada će se čuti svadbena zvona, još nije poznato.

Podsjetimo, par je u vezi su godinu i pol dana. Svoju su vezu otkrili javnosti tek potkraj 2020. godine, kada su se na društvenim mrežama pojavile fotke s proslave Ivinog 32. rođendana. Među gostima bio je i šest godina mlađi nogometaš.

Tada su prošle dvije godine od Ivinog razvoda s nogometašem Jerkom Lekom koji je umirovljen i trenutno trenira NK Jarun i s kojim ima dvoje djece (sinove Carlosa i Leona).

  • +4
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Lijepa HTV-ova voditeljica je početkom travnja u privatnoj zagrebačkoj poliklinici rodila dječaka kojeg su nazvali Adrian. rodila. Po nju i mlađeg sina stigao je tada 'friški' otac Petković koji tada nije bio raspoložen za fotografiranje pa se pamti kako je ispred poliklinike pokazivao srednji prst.

PUŠTENI IZ BOLNICE

Bruno Petković došao po Ivu Šarić i sina Adriana u rodilište, društvo mu je pravio njezin sin iz prvog braka

Pogledaj galeriju